The Tree Restaurant

Ben je niet bang voor een beetje klimmen en dalen? Beklim dan de Schoorlse Duinen. En na een stevige duinwandeling samen met je viervoeter kun je heerlijk bijkomen bij het gezellige restaurant The Tree!

The Tree Restaurant ligt aan de voet van het Klimduin, het hoogste duin van Nederland. Het Klimduin is 51 meter hoog en ligt midden in het gezellige centrum van Schoorl. Eenmaal boven lopen jij en je viervoeter rechtstreeks het prachtige bos- en duingebied van Schoorl in!

Ben je moe van jullie wandeling door Nederlands breedste én hoogste duingebied? Met de frisse zeewind en de dennengeur nog in je neus is het heerlijk vertoeven bij restaurant The Tree.

In de keuken worden de lekkerste gerechten bereid. Heerlijke broodjes, hamburgers en pannenkoeken. Of wat dacht je van een lekkere kaasfondue met kaas van de Schoorlse kaasboer Niek? Genieten!

Natuurlijk is je hond van harte welkom bij The Tree Restaurant. En de kids? Die vervelen zich geen moment. Ze spelen in het zand en trotseren het duin, om zich vervolgens supersnel weer naar beneden te laten rollen!

Wil je meer weten over een mooie wandeling door de Schoorlse Duinen? Klik dan hier. Extra leuk: tussen 1 september en 1 maart mag je hond lekker los rennen en ravotten in de Schoorlse Duinen.

Via de oranje websitebutton kom je op direct op de website van dit gezellige restaurant. Hier vind je meer info over de openingstijden en de lekkere menukaart.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link