Big Dog Company

Bij Big Dog Company gaat het over passie, honden, gezond voer en echt, écht advies. Kom langs in dit gezellige en inspirerende winkeltje!

Soms zijn er winkels waar je je direct op je gemak voelt. Dit hadden wij bij Big Dog Company! Deze geweldige winkel is er voor honden, groot en klein, en vindt gezonde, gevarieerde voeding van het grootste belang. Écht voer, waarvan jij weet wat erin zit en waarvan je hond duidelijk geniet.

Big Dog Company selecteert alleen merken die precieze informatie geven over de samenstelling van hun product en ook bereikbaar zijn voor vragen. Een korte lijn van winkel tot producent. Daar houden wij van!

Snacks

Snacks heeft Big Dog Company meer dan genoeg! Van runderneuzen tot konijnenoren, vis en gevogelte, trainingssnacks en heerlijke tussendoortjes.

Alle snacks zijn afkomstig uit de EU, dus onbespoten, en bevatten geen onnatuurlijke geur-, kleur-, en smaakstoffen. Natuurlijk krijg je advies met betrekking tot de veiligheid en wordt gekeken of de snack past bij de leeftijd en het ras van je viervoeter.

Team

Het team van Big Dog Company is absoluut bijzonder! Ieder teamlid heeft haar eigen specialisatie en samen hebben zij jarenlange ervaring in voeding, training, vacht en verzorging. De dames van Big Dog Company werken nauw met elkaar samen. Ze hebben een enorme betrokkenheid, waardoor wij ons als klant iedere keer weer bijzonder voelen!

Heeft je viervoeter een chronisch probleem? Dan helpt orthomoleculair voedingsspecialist Ingrid Smolders, een van de teamleden, je graag.

Nieuwsgierig naar deze bijzondere winkel? Neem dan snel een kijkje op de website. Of ga gezellig langs in de winkel in Rotterdam!

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link

Meer leuke tips