Dog’s Companion

Ben je op zoek naar een kwalitatief goed hondenbed, dat ook nog eens prachtig past in je interieur? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Dog’s Companion!

Het prachtige familiebedrijf Dog’s Companion maakt schitterende hondenkussens. Je kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment. De kussens hebben verschillende maten, van extra small tot superlarge. Iedere hond ligt dus heel comfortabel op zijn kussen. Ook bieden de kussens een goede ondersteuning aan de spieren van je viervoeter!

Dog’s Companion heeft niet alleen aan het comfort gedacht. De kussens zien er werkelijk prachtig uit! Je kunt zelf kiezen welke buitenhoes het mooist in jouw interieur past.

Extra leuk: je kunt de buitenhoezen gemakkelijk wisselen. Zo kun je in de zomer kiezen voor een canvas katoenen hoes in een felle kleur en in het najaar voor een winterse look met een warme ribcord hoes in een donkere kleur!

En ben je benieuwd hoe de kussens er bij anderen thuis uitzien? Op de website wordt iedere maand een ‘foto van de maand’ geplaatst van het kussen bij een viervoeter thuis!

Wil je meer weten over dit mooie merk? Of ben je benieuwd naar de collectie? Klik dan op de oranje button en breng een bezoekje aan de website.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link