Doodle-STER

Ben jij de trotse eigenaar van een Doodle? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Doodle-STER. Hier vind je werkelijk álles wat jouw Doodle nodig heeft!

Petra Helms is de sportieve eigenaresse van Doodle-STER. Zij leeft samen met Dundee, een lieve en vrolijke Australian Labradoodle. Haar passie voor dit geweldige ras én de bijbehorende verzorging deelt Petra graag met alle Doodle-eigenaren.

Uiteraard horen bij een goede verzorging van je Doodle de juiste producten. En die vind je volop in het uitgebreide assortiment van Doodle-STER! Ook kun je kiezen voor een van de startpakketten voor je Doodle. Zo weet je zeker dat je de allerbeste producten voor je Doodle in huis haalt!

Maar je vindt niet alleen verzorgingsproducten in de webshop van Doodle-STER. Ook voor snacks ben je hier aan het goede adres. Extra fijn: de snacks bevatten geen kunstmatige toevoegingen én geen suiker. Zo kan je Doodle op een verantwoorde wijze heerlijk snacken!

En ben je op zoek naar een échte eyecatcher voor je Doodle? Kijk dan eens bij de bandana’s. Voor iedere lieve of stoere Doodle is er een passende bandana in verschillende maten.

Onze tip: wil je jouw Doodle én jezelf eens verrassen? Dan is een Doodle-verrassingspakket echt iets voor jullie! Dit pakket maakt iedere Doodle én baasje blij. Natuurlijk is het verrassingspakket ook heel leuk om aan iemand cadeau te doen.

Ook aan het spelen heeft Doodle-STER gedacht. Alle speeltjes en denkspellen zijn met zorg geselecteerd én uitgeprobeerd door Dundee.

Ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment van Doodle-STER? Via de oranje knop kun je direct een kijkje nemen op de website.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link

Meer leuke tips