P·A·W’s Dog Travel Beds

De geweldige P·A·W's Dog Travel Beds zijn reisbedden die speciaal zijn ontworpen voor je hond. De gave bedden bieden niet alleen heel veel comfort voor je viervoeter, maar zien er ook nog eens fantastisch uit!

Wanneer je met je viervoeter op pad gaat, kun je het reisbed omtoveren in een prachtige tas met zijvakken. De tas kun je gebruiken voor de benodigdheden van je hond en met de beschikbare schouderbanden neem je het reisbed heel gemakkelijk mee. De Travel Beds zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren en in drie maten. Er is dus altijd een Travel Bed dat perfect past bij jou én je hond!

P·A·W’s Dog Travel Beds zijn helemaal handgemaakt en worden met veel liefde in elkaar gezet. De kwaliteit is uitstekend. Het liggedeelte is gemaakt van 100 procent Texelse wol. Hierdoor zijn de Travel Beds heel zacht en comfortabel, goed ventilerend, water- en vuilafstotend én gaan ze lang mee!

Ga je graag samen met je maatje op stap? Dan is dit prachtige reisbed écht een aanrader. Wij en onze viervoeters kunnen niet meer zonder!

Extra leuk: speciaal voor de bezoekers van Hondsdol heeft P·A·W’s Dog Travel Beds een actie! Wanneer je de code HONDSDOL15 gebruikt, krijg je 15% korting op je totale bestelling!

Wil je meer informatie over de fantastische Travel Beds? Klik dan op de oranje websitebutton en neem een kijkje op de website.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link