Skýlos

Handgemaakt en uniek. Dát zijn de prachtige lijnen van het originele merk Skýlos. Alle lijnen worden met heel veel liefde en aandacht gemaakt. En dat zie je!

Ben je op zoek naar een originele lijn voor je viervoeter? Een lijn die een geheel andere uitstraling heeft dan de ‘standaardlijnen’, maar wél een lijn van zeer hoge kwaliteit? Dan zijn de lijnen van Skýlos echt iets voor je hond en voor jou!

De eigenaresse van dit leuke bedrijf is Lisa van den Berg. Lisa begon ooit met het maken van lijnen voor Dex, haar lieve Saarlooswolfhond. Maar op den duur had Dex wel héél veel lijnen. En dus werd het tijd om de lijnen te delen met andere honden en hun baasjes. Zo ontstond Skýlos, dat ‘hond’ betekent in de Griekse taal.

De lijnen van Skýlos zijn gemaakt van PPM-touw. Ze zijn licht van gewicht, nemen heel weinig vocht op en blijven drijven. En heel belangrijk: PPM is niet giftig en dus veilig voor mens en dier!

Extra leuk: naast de eigen creaties biedt Skýlos de mogelijkheid om je eigen lijn te ontwerpen. Zo krijgt jouw trouwe maatje de lijn die precies bij hem én bij jou past!

NIEUW! Sinds kort heeft Skýlos ook hippe en bijzondere speeltjes, bandana’s, kussens, poepzakjeshouders en voer- en drinkbakken. Superleuk!

Ben je enthousiast en wil je meer weten over de prachtige lijnen en de andere producten van Skýlos? Via de oranje button kom je direct op de website.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link