Over ons

Medio april 2018 hebben wij, Jacqueline en Stefanie Gadellaa, Hondsdol gelanceerd. En als moeder en dochter zijn wij best een beetje trots op onze mooie website! Wij zijn beiden hondenmoeder van in totaal vijf prachtige honden en altijd in de weer met onze viervoeters. Van fanatiek sporten tot een dagje weg en van een museumbezoek tot een vakantie: altijd is wel een van onze honden van de partij.

Als enthousiaste hondenbezitters zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar fijne tips en handige, hondvriendelijke adresjes. Via tips van andere hondenbezitters en natuurlijk via het internet. Maar vaak valt dat best tegen. Kleine aanbieders zijn niet altijd goed vindbaar en je moet goed weten wat je zoekt om sommige dingen te kunnen vinden.

Zó is ons idee voor Hondsdol geboren. Wij willen andere hondenvaders en -moeders inspireren met leuke tips en originele adresjes. Zo maken we het leven weer een stukje leuker!

Hondsdol is een online platform voor hondenbezitters met de leukste uitjes, activiteiten en bezigheden in heel Nederland. Op Hondsdol.nl vind je een complete uitagenda, héél veel eropuit-tips, stevige wandeltochten door schitterende natuurgebieden, leuke musea, pretparken, dierentuinen, hondvriendelijke restaurants en vakanties, fijne dierenwinkels, leuke workshops, de beste hondenscholen én natuurlijk interessante blogs. Via onze website en social media zorgen wij ervoor dat hondenbezitters altijd op de hoogte zijn van de leukste tips.

Heb je een hond en wil je niets missen?

Wil je nooit meer een leuke tip of mooi adresje missen? Volg dan onze website, meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief én volg ons op Facebook & Instagram.

Ben je ondernemer of organiseer je hondse activiteiten?

Meld je dan bij ons aan. Zo kun je heel gericht je doelgroep bereiken. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Mail, app of bel ons. Wij denken heel graag met je mee!