Keukenhof kleurt geel

  • 21 april - 22 april
  • 11:00 - 15:00
  • Lisse

Kom met Pasen naar Keukenhof. Rijg een mooie gele slinger van narcissen en ga op de foto met de paashaas. Wát een fijne en feestelijke paasdagen!

In het voorjaar staan in Keukenhof meer dan 7 miljoen bloembollen in volle bloei, met wel 800 verschillende soorten tulpen! Een bezoek aan Keukenhof is een unieke en onvergetelijke belevenis. Naast de ruim 32 ha aan bloemen kun je genieten van prachtige bloemenshows, inspiratietuinen en kunstwerken!

De 15 kilometer wandelpaden zijn zó aangelegd, dat je een spectaculair uitzicht hebt op de bloementuinen en bloemenkassen. Geniet van de wekelijks wisselende bloemenshows en de schitterende vijvers! Ook vind je in Keukenhof het grootste beeldenpark van Nederland. De prachtige beelden zijn gemaakt door nationale en internationale kunstenaars.

En houd je van een boottochtje? Je kunt heerlijk rustig genieten van de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof in een elektrisch aangedreven fluisterboot. De boten varen geruisloos door het schitterende bloembollenlandschap. De vaartocht duurt 45 minuten en staat garant voor spectaculaire foto’s! Bij de molen in het park kun je kaartjes kopen voor een tochtje met de fluisterboot.

Ook voor de kids is Keukenhof een groot feest. Met een gratis speurtocht, kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest!

Je hond is, mits kort aangelijnd, van harte welkom. Hier vind je meer informatie over Keukenhof!

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link