Vrolijke Voorjaarsdagen Museum BroekerVeiling

  • 20 april - 05 mei
  • 10:00 - 17:00
  • Broek op Langedijk

Tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen staat Museum Broekerveiling geheel in het teken van de lente. Boordevol activiteiten voor jong en oud, waarin gezelligheid en het échte lentegevoel centraal staan!

Tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen zijn er weer allerlei SuperKOOLe activiteiten te beleven in het museum. Op de zondagen kun je aansluiten bij een interessante rondleiding door het museum door een van de kundige en enthousiaste vrijwilligers.

Ook voor de kids is er meer dan genoeg te doen in Museum Broekerveling. Naast een leuke speurtocht kun je dagelijks verschillende activiteiten beleven. Zo kun je komen knutselen of kaarsen maken. Op andere dagen kun je ook zelf een hazenbroodje bakken, eieren versieren of een eigen tuinkerstuintje maken!

En ben je moe geworden van alle activiteiten? Bestel dan een goedgevulde picknickmand in het restaurant voor een picknick in de boomgaard!

Natuurlijk is ook je viervoeter van harte welkom in Museum Broekerveiling.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over dit leuke museum? Of wil je een kijkje nemen in de evenementenkalender, zodat je precies zien welke activiteiten op welke dagen plaatsvinden? Klik dan op de oranje knop voor een bezoekje aan de website.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link

Meer leuke tips