Natuurpoort de Peel

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg vormen De Pelen een indrukwekkend veenmoeras. Een fascinerend gebied om te ontdekken met je hond!

Natuurpoort de Peel is het perfecte startpunt voor een wandeling door natuurgebied de Deurnesche Peel. Je struint door een schitterend afwisselend landschap. En ben je een vogelliefhebbers? Ruim honderd soorten broedvogels en trekvogels strijken jaarlijks neer in De Pelen!

Na een stevige wandeling is het heerlijk toeven op het rustig gelegen terras van Natuurpoort de Peel. Of plof je liever binnen neer bij de gezellige open haard? Extra leuk: in de winter is er een speciaal winterterras mét haardvuur!

Je kunt bij Natuurpoort de Peel terecht voor een kop koffie of thee met een heerlijk stuk gebak, een lekker borrelhapje of een stevige lunch.

Vanaf het restaurant starten verschillende wandelroutes voor jou en je viervoeter. De wandelingen hebben een lengte van drie tot bijna tien kilometer. Onze tip: een aantal wandelroutes is voorzien van toffe interactieve apps en speurtochten. Leuk voor kinderen én volwassenen!

Natuurlijk is je hond van harte welkom bij dit gezellige restaurant.

Meer informatie over de schitterende Pelen vind je hier.

Wil je meer weten over dit gezellige restaurant? Of de menukaart checken? Via de oranje button kom je direct op de website.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link

Meer leuke tips