Privacy

Hondsdol is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij in deze privacyverklaring heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop Hondsdol persoonsgegevens van de klanten en bezoekers van onze website verwerkt.

Uiteraard worden persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt Hondsdol zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Hondsdol, Wijnhaven 33-D, 3011 WH Rotterdam.

Persoonsgegevens

Hondsdol gaat zeer zorgvuldig om met jouw gegevens. Wij verzamelen en verwerken (persoons)gegevens die je bij ons achterlaat, waaronder je e-mailadres, IP-adres en zoekprofiel voor de volgende doeleinden:

  • beantwoorden van een door jou gestelde vraag, een gedeelde tip of een contactverzoek;
  • toesturen van nieuwsbrieven om je op de hoogte te houden van de diensten van Hondsdol en geselecteerde derden. Wil je deze niet (meer) ontvangen, dan kun je dit op ieder gewenst moment aangeven;
  • afhandelen van een eventueel door jou gewonnen prijs.

We gebruiken services en cookies van derden die buiten de EU zijn gevestigd, zoals Google Analytics (sitebezoek) en Mailchimp (nieuwsbrieven). Om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen hebben wij met deze bedrijven een verwerkersovereenkomst afgesloten. Daarnaast sluiten wij verwerkingsovereenkomsten met extern ingehuurde personen die werkzaamheden verrichten voor Hondsdol en hiervoor inzage hebben in onze gegevens.

Bewaartermijn persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarmee we de gegevens verwerken en van eventuele verplichtingen die wettelijk zijn vastgelegd. Neem voor vragen hierover contact op met info@hondsdol.nl.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Er worden geen besluiten genomen op basis van algoritmes, die nadelige gevolgen kunnen hebben voor jou.

Je rechten

Je kunt bij ons opvragen welke gegevens wij hebben geregistreerd en ons vragen deze te corrigeren of verwijderen. Ook kun je bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens voor directe marketingdoeleinden. Stuur hiervoor een mail aan info@hondsdol.nl.

Beveiliging persoonsgegevens

We vinden het erg belangrijk dat je gegevens beschermd zijn tegen misbruik, verlies en ongewenste openbaarmaking. Hiertoe nemen wij passende maatregelen. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@hondsdol.nl. Om je persoonsgegevens veilig te houden, zorgen wij dat de servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. Daarnaast versturen we jouw gegevens enkel via beveiligde internetverbindingen. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje bovenin.

Cookies

Hondsdol maakt gebruik van ‘cookies’. Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen. Hondsdol maakt gebruik van cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om bezoekers van Hondsdol.nl een gerichte dienstverlening en inhoud aan te bieden.

Door gebruik te blijven maken van Hondsdol.nl, of door in de cookiemelding op de button ‘akkoord’ te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in deze privacyverklaring wordt vermeld.

Ook door ons geselecteerde derden kunnen via onze site cookies op jouw computer plaatsen. De volgende partijen plaatsen via Hondsdol.nl cookies op jouw computer:

  • Google Analytics;
  • Facebook.

Je kunt cookies weigeren door je browserinstellingen aan te passen. Ook kun je via je browserinstellingen na het bezoek aan de website ervoor kiezen om de cookies van je computer te verwijderen.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan op ieder moment door ons worden gewijzigd. Controleer daarom regelmatig onze privacyverklaring. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@hondsdol.nl.

Privacyverklaring laatst bijgewerkt op 24-5-2018.
Hondsdol is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 69393427.