Villapark de Weerribben

In de Kop van Overijssel ligt het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hier waan je je in een oase van ruimte en rust. Het landschap is overweldigend. Je vindt er plassen en sloten, uitgestrekte rietlanden, hooilanden vol bloemen en dichtbegroeide moerasbossen. Een fantastisch gebied om samen met je hond urenlange wandelingen te maken langs weides en plassen vol vogels.

Villapark de Weerribben grenst vrijwel direct aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is een perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken. Ook een bezoekje aan Giethoorn kunnen wij van harte aanbevelen!

Het mooie vakantiepark biedt acht verschillende soorten vakantiebungalows aan. Alle bungalows hebben hun eigen karakter en persoonlijkheid. Het zijn particuliere vakantiehuizen, waardoor de inrichting van ieder vakantiehuis uniek is. Zo kies je altijd een bungalow die bij jou past. Alle vrijstaande bungalows hebben een rieten dak en een ruime tuin, zodat je met mooi weer heerlijk buiten kunt leven!

Natuurlijk is je hond van harte welkom bij Villapark de Weerribben.

Wil je meer informatie over Villapark de Weerribben? Klik dan op de oranje websitebutton en neem een kijkje op de website.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link

Meer leuke tips