Dennenoord

Texel is een waar paradijs voor de natuurliefhebber! Op Nederlands grootste waddeneiland kun je samen met je viervoeter optimaal genieten van een grote diversiteit aan natuur.

Vakantiecentrum Dennenoord is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op Texel. Het park is gelegen tussen de Texelse hoofdstad Den Burg en de badplaats De Koog. Het ligt aan de rand van een mooi dennen- en loofbos. De Noordzee met een prachtig zandstrand ligt op slechts drie kilometer afstand.

Vanaf het vakantiepark wandel je zó met je hond de natuur in. Achter het bos liggen prachtige uitgestrekte heidevelden en duinen. Extra leuk: op de onbewaakte stranden op Texel mag je hond het gehele jaar los lopen!

Ook op het park is van alles te beleven. Voor de kids zijn er maar liefst vier speeltuinen én een binnenspeeltuin. Midden op het park vind je een gezellige midgetgolfbaan en er zijn sport- en speelvelden. Bovendien is er op het park een supermarkt, een restaurant en een snackbar.

De mooie bungalows, lodges, chalets en stacaravans op vakantiecentrum Dennenoord zijn van alle gemakken voorzien. En natuurlijk is je hond van harte welkom. Overal op het park staan standaards met hondenpoepzakjes. Heel handig!

Wil je meer informatie over dit gezellige vakantiepark, of een vakantie reserveren? Neem dan snel een kijkje op de website via de oranje button.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link

Meer leuke tips