Vakantiepark Westerbergen

Ben je op zoek naar een heerlijke vakantiebestemming in Nederland? En wil je dat je viervoeter nét zo geniet als jij? Dan is het Drentse land the place to be voor jullie!

Midden in de natuur, tussen bos en heide, ligt Vakantiepark Westerbergen. Een veelzijdig en gezellig park met een geheel eigen charme.

Houd je van ruimte, natuur, rust én avontuur? Dan kom je hier helemaal aan je trekken. Westerbergen ligt namelijk aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld en op steenworp afstand van boswachterij Ruinen. Hier kun je eindeloos met je hond wandelen.

En ben je uitgewandeld? Dan is er meer dan genoeg te beleven in de prachtige omgeving. Wat dacht je van museumdorp Orvelte, Giethoorn of Nationaal Park De Weerribben-Wieden? Of zoek je liever wat spanning in Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen? Kortom: voor ieder wat wils!

De mooie bungalows van Vakantiepark Westerbergen zijn vrijstaand en voorzien van alle luxe. Maar ook aan de liefhebbers van kamperen is gedacht! De mooie camping is van alle gemakken voorzien.

Voor de kids is er volop vertier op het vakantiepark. Zo is er een leuk binnen- én buitenzwembad en er zijn meer dan 25 speeltuintjes. En natuurlijk is óók je viervoeter van harte welkom op Vakantiepark Westerbergen!

Wil je meer informatie over Vakantiepark Westerbergen? Of wil je een vakantie boeken? Via de oranje knop klik je verder naar de website.

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailCopy Link