7 x Wandelen en pannenkoeken

Geplaatst op: 09 maart 2019

Een flinke wandeling met onze lieve viervoeters en na afloop… een heerlijke pannenkoek. Daar worden wij zó blij van!

Houd jij ook van wandelen én van pannenkoeken? Dan zijn deze pannenkoekenhuizen echt iets voor jou. Ze liggen namelijk midden in de natuur en vanaf het pannenkoekenhuis kun je zó beginnen aan je wandeling!

Pannenkoekenboerderij De Wildenburg

Statige bossen, eeuwenoude bomen, landhuizen en kastelen. De schitterende omgeving van Baarn is de perfecte locatie voor een heerlijke wandeling met je viervoeter.

Omringd door koetjes en kalfjes, bijen en bloemen, vogels en fazanten ligt de gezellige Pannenkoekenboerderij De Wildenburg. Een perfecte plaats om neer te ploffen na een stevige wandeling. En natuurlijk is óók je hond van harte welkom bij De Wildenburg!

Wil je meer informatie over dit gezellig pannenkoekenrestaurant? Klik dan hier.

Theehuis Rhijnauwen

Een heerlijk (verwarmd) terras, uitzicht over de Kromme Rijn, mooie omgeving, gezellige speeltuin én heerlijke pannenkoeken… Dit alles vind je bij Theehuis Rhijnauwen. En je hond? Die is hier van harte welkom!

Vanuit het theehuis is een aantal prachtige wandelroutes uitgezet. Deze routes lopen over de drie aaneengesloten landgoederen Rhijnauwen, Oud-Amelisweerd en Nieuw- Amelisweerd. Een kaart van de routes kun je ophalen in het gezellige pannenkoekenhuis.

Klik hier voor meer informatie over Theehuis Rhijnauwen.

Het Uilenbos

In het hart van Nederland, vlakbij het gezellige plaatsje Lunteren op de Veluwe, ligt De Goudsberg. Een bijzondere plaats, want precies hier bevindt zich het middelpunt van ons land!

Midden in de prachtige natuur, verscholen in de bossen, vind je pannenkoekenhuis Het Uilenbos. Na een stevige wandeling kun je hier terecht voor een heerlijke pannenkoek. Gebakken naar ouderwets recept, mét geheime ingrediënten!

Bij mooi weer kun je lekker bijkomen op het gezellige terras. Voor de kids is er volop vertier bij Het Uilenbos. Bij het restaurant horen namelijk een grote, nostalgische speeltuin met ouderwetse speeltoestellen én een leuke kinderboerderij.

Vanaf Het Uilenbos start een bijzondere wandelroute langs de zandgroeve van De Goudsberg.

Wil je meer informatie over Het Uilenbos? Meer info vind je hier.

De Duivelsberg

Tussen Nijmegen en de grens van Duitsland ligt het schitterende natuurreservaat ‘De Duivelsberg’. Geniet met je hond van de hoge heuvels en de diepe dalen, de bronnetjes en de beekjes. Een verrassend gebied met prachtige bossen, weilanden en akkertjes.

Ben je na een flinke wandeling toe aan een lekkere pannenkoek? Midden in het bos van het natuurreservaat ligt het gezellige pannenkoekenhuis De Duivelsberg. Dit mooie boerderijtje is van binnen en van buiten helemaal in oud-Hollandse stijl!

Natuurlijk is je trouwe vriend van harte welkom in het pannenkoekenhuis.

Klik hier voor meer informatie over De Duivelsberg.

De Pannekoekenbakker Plasmolen

Vlakbij de Mookerheide, de Mookerplas en de schitterende Sint-Jansberg ligt De Pannekoekenbakker Plasmolen. Een fijne plaats om na een stevige wandeling met je trouwe viervoeter even bij te komen.

Hier kun je genieten van een heerlijke pannenkoek, maar ook voor een kop koffie met gebak ben je hier aan het goede adres. De keuze uit de verschillende pannenkoeken is eindeloos!

De Pannekoekenbakker Plasmolen beschikt over een mooi terras en voor de kids is er een leuke speeltuin. Oók je hond is welkom bij De Pannekoekenbakker Plasmolen.

Klik hier voor meer informatie over De Pannekoekenbakker Plasmolen.

Huis ten Bosch

In de Chaamse bossen kun je volop genieten van het prachtige Brabants landschap van bos, heidevelden, vennetjes en moerasgebieden. En aan de rand van de bossen liggen verschillende graslanden, die voor prachtige uitzichten zorgen!

Na je wandeling is het goed toeven bij het gezellige pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het heerlijke terras. Voor de kids is er een leuke speeltuin én een buitenkeuken. Ideaal voor moddersoep of zandtaartjes!

Vanaf Huis ten Bosch starten meerdere prachtige en avontuurlijke wandelroutes. Je kunt in het restaurant vragen naar de routebeschrijving.

Je trouwe viervoeter is van harte welkom bij Huis ten Bosch.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over Huis ten Bosch? Hier vind je alle informatie.

De Familie Suykerbuyck

In het schitterende landschap van de Kempen vind je pannenkoekenhuis De Familie Suykerbuyck. In de omgeving kun je met je hond prachtige wandelingen maken over de heide, door het bos en langs slingerende beekjes!

Na je wandeling heb je de keuze uit een groot aantal zoete of hartige pannenkoeken. En als toetje zijn de warme wafels een échte aanrader!

Je trouwe viervoeter is meer dan welkom bij De Familie Suykerbuyck. Terwijl je zelf smult van een pannenkoek krijgt hij een lekker snoepzakje! Voor de kids is er een leuke speeltuin.

Wil je meer weten over dit gezellige pannenkoekenhuis? Hier vind je alle informatie.

Dit waren ze: onze favoriete pannenkoekenhuizen. Want wij vinden wandelen en pannenkoeken een geweldige combinatie! Op Hondsdol vind je natuurlijk nog véél meer leuke tips. Klik door en laat je inspireren!

Tip je vrienden!

FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailCopy Link